Chelsea Everton brukar bli målglada tillställningar när lagen möts på Stamford Bridge. Minns mycket väl matchen från 2009 då Everton kom tillbaka och kvitterade till 3-3 i matchens slutskede.Chelsea Everton

Chelsea har som bekant Fernando Torres borta från spel då han avtjänar sin andra match i den 3 matcher långa avstängningen. Annars saknas förutom Torres endast Michael Essien pga skada. Lampard har växt de senaste matcherna och kämpat till sig en startplats. Lampard håller helt enkelt världsklass när han är i form och har visat att motivationen fortfarande finns.

Chelsea Everton Highlights 3-3 från 2009

httpvh://www.youtube.com/watch?v=7EMhSwdW5KE

Troligt startelva Chelsea

Cech, Cole, Terry, Luiz, Bosingwa, Lampard, Meireles, Ramires, Mata, Drogba, Sturridge.

Trolig startelva Everton

Howard – Baines, Jagielka, Distin, Hibbert – Osman, Fellaini, Coleman, Bilyaletdinov – Cahill – Saha.

Everton har tappat sin lirare Arteta på mitten till Arsenal men har trots det ett mycket slagkraftigt lag. Man har haft lite oflyt inledningsvis och blev hårt drabbade av det röda kortet i derbyt mot Liverpool. Evertons spel bygger på frenesi och energi. När man väl får det att fungera så kan man slå vilket lag som helst i ligan. Det stora problemet man har är att behålla kontinuitet i sitt spel och en hög lägsta nivå. Everton har en förmåga att inleda sina säsonger relativt svagt och sen komma smygande ju längre säsongen lider. Chelsea Everton brukar bli stenhårda matcher och där 6 av de 9 senaste har slutat oavgjort om man räknar in liga och cup matcher.

Spelsajtens tips mellan Chelsea Everton är att Chelsea vinner med 2-1. Målskyttar blir Mata och Ramires.

Chelsea Everton har matchstart 18.30 och visas av tv kanalen Viasat Fotboll/HD.

Du har väl inte missat vår Bonusguide som gör det enkelt för dig att hitta en bonus att spela för på helgens Premier League

Om vi ska ta ut lite matcher inför helgens Premier League så skulle det bli följande:

Manchester City – Aston Villa 1 odds 1.37 (Första gången Villa stöter på riktigt hårt motstånd)

Norwich – Swansea 1 odds 2.20. (Norwich är ett spelande lag och vinner hemma mot Swansea. Norwich har haft väldigt tuffa matcher inledningsvis)

QPR – Blackburn 1 odds 1.80 (QPR är väldigt opålitliga men har spelat upp sig sista tiden och har en mycket god chans att slå ett mediokert Blackburn)

Oddsen från helgens Premier League är hämtade från Betsson.

Chelsea Everton tv