Matchen Milan – Palermo på lördag 15/10 har matchstart kl. 20:45 och sänds i tv kanalen TV4 Sport.

Klicka på loggorna nedan för att se vad som skrivs på respektive lags hemsidor inför matchen Milan – Palermo:

Milan - Palermo 2011-10-15Milan - Palermo 2011-10-15

Milan har börjat årets säsong av Serie A uruselt och befinner sig på femtonde plats efter fem omgångar med endast 5 poäng. Palermo har börjat betydligt bättre och ligger på tredje plats efter att ha skrapat ihop 10 poäng med endast en förlust i bagaget så här långt. Alltså kan det bli riktigt tufft för Milan. Dessutom har det senaste dagarna varit lite turbulent i Milan efter Zlatans uttalande om att han börjat tröttna på fotbollen och inte ser det som roligt längre vilket satte igång en livlig diskussion både i Sverige och Italien men om man ska tro vicepresident Adriano Galliani så är det inget att oroa sig för utan han skrattar åt det hela. Men sedan kom nästa bomb där även Cassano uttryckte sig som trött på fotbollen och sade sig vara utbränd. Positivt för Milan är att Robinho och Abate ser ut att vara tillfrisknade och ska enligt källor vara klara för matchspel på lördag.

Som lite uppvärmning inför lördagens möte ser ni här ett videoklipp från ett möte lagen emellan i Coppa Italia (Italienska cupen) från förra säsongen som slutade 2-2.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=HP5FGFVMu5M

Spelsajten har satsat en slant på oavgjort till oddset 4,0 gånger insatsen hos Unibet:

Milan - Palermo 2011-10-15

odds Serie A Milan - Palermo hos Unibet

Du har väl inte missat Spelsajtens BonusguideDet blir inte lättare än så här att hitta en spelbonus från ett visst spelbolag på nätet!