Mr Green ger dig chansen att få 1 av 4 statistroller i den kommande Hamilton filmen!

Har du någonsin funderat på hur det går till när man spelar in en film? Vad som händer backstage? Hur det är att jobba tillsammans med stora stjärnor?

Nu har du chansen att få reda på det genom att vinna en av Mr Greens FYRA statistroller. Under två hela dagar kommer du att sminkas, kläder kommer att läggas fram och du kommer att få spela in scener med stora skådespelare från filmen. En upplevelse som du inte vill missa och Mr Green ger dig möjligheten att vara med.

Hur tävlar jag?

Rollerna utspelar sig i militärens underrättelsetjänst och inspelningen sker den 27-28 oktober 2011 i Stockholm.

För att kvalificera dig i Mr Greens tävling vill vi ha en motivering om varför just DU ska vinna en av rollerna. MR Green vill även att du sänder in en porträttbild och en helkroppsbild iklädd i Hamiltons och Mr Greens favoritfärg – grönt.

Maila in detta till hamilton@mrgreen.se senast fredag den 21:e oktober. Glöm inte kontaktuppgifter.

Lycka till!

Bli skådis för en dag