Höstens hetaste match i Premier League börjar närma sig och det är kanske till och med den hetaste matchen i hela Europa. Manchester United – Manchester City möts i ett stekhett derby på Old Trafford nu på söndag 23/10 – 2011 med matchstart kl. 14:30. Matchen visas av tv kanalen Viasat Fotboll.

Klicka på loggorna nedan så ser du vad man säger på respektive lags officiella hemsida inför matchen Manchester United – Manchester City :

Manchester United - Manchester CityManchester United - Manchester City

Det är de två bästa lagen som möts så här långt efter åtta spelade omgångar i Premier League säsongen 2011/2012. Manchester United ligger på andra plats med 20 poäng och Manchester City leder ligan med 22 poäng. Kolla in skadeläget i lagen och hela Pemier League  genom att klicka här!

För att ladda ordentligt visar här Spelsajten ett filmklipp från ett tidigare klassiskt möte mellan Manchester United – Manchester City 13 december 2003:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Msl5mIfWZK8

Inget av lagen Manchester United – Manchester City har förlorat någon match ännu och frågan är nu om inte något av lagen ska få inkassera sin första förlust för säsongen men det är nog många som kommer lägga en slant på oavgjort i detta derby. Wayne Rooney gjorde ett drömmål när han avgjorde med en bicycleta i det senaste ligamötet mellan Manchester United och Manchester City på Old Trafford. Nu får du enligt en artikel på Aftonbladet 25 gånger pengarna i odds på att han gör det igen på söndag.

Spelsajten har slängt in en slant på ett oavgjort resultat till oddset 3,25 hos Betsson. Vill du också spela på matchen Manchester United – Manchester City? Tryck här för att komma till Betsson!

Manchester United - Manchester City odds Betsson

Odds Betsson

För dig som vill hitta bästa bonusarna hos spelbolagen, kika in vår Bonusguide här!