Hej nu tänkte jag komma med mina första spelförslag efter mycket tjatande från Herr Paulsson som i dagarna vart pappa för första gången(Grattis Pålle).

Matcherna jag spelar på idag är,Portsmouth-Doncaster och Malmö-Borås.Här nedan har du lite info om matcherna.

Portsmouth-Doncaster: Portsmouth gjorde kanske sin bästa match för året i förra omgången men fick ändå stryk oturligt mot Ipswich,Man har många bra spelare bla Hreidarsson,Ben Haim,Huseklepp,Kitson,Benjani mm. Dock är det idag frågetecken för både Hreidarsson och Benjani.I Doncaster har man mycket stora problem då första målvakten Chris Kirkland(inlånad) från Wigan är skadad o missar matchen och även andra målvakten Chris Woods är skadad och även han missar matchen.Troligtvis kommer den gamle Neil Sullivan 41år att vakta målet den här matchen.Doncaster ligger näst sist i serien och med Neil Sullivan 41 år i målet, Som var bra för 10år sen så kan inte den här matchen sluta annat än hemmaseger. Ska vi säga 2-0 till Portsmouth(Kitson 2mål).

Malmö-Borås:Finns inte så mycket att säga om den här matchen utan att det måste bli en solklar hemma seger.Malmö med spelare som Linus Klasen,Dragan Umicevic,Jesper Mattsson,Alexander Barta mm, Ja listan kan bli ännu längre.Tror på Malmö vinst med 6-1.

Jag kör en dubbel på Portsmouth(1.80 i odds) och Malmö(1.20) Totalt 2.16  Insats 500kr