Milan – Parma möts imorgon onsdag 26/10 – 2011 med matchstart kl. 20:45 och sänds i tv kanalen TV11.

Milan - Parma 26/10 - 2011

Milan - Parma 2011-10-26

Milan kommer till spel från en märklig match senast mot Lecce i söndags. I halvlek låg Milan under med hela 3-0 efter ett katastrofalt lojt och dåligt spel där ingen i Milan verkade vilja ha bollen eller för den delen ens ta den från motståndaren Lecce. Inte heller Zlatan fick något uträttat. Väl ute på plan i andra halvlek hade tränaren Allegri ingjutit nytt mod i Milan spelarna som också tack vare inbytta Aquilani och Kevin Prince Boateng  kunde vända på steken och kamma hem tre poäng till Milano. Den spelare som vände på matchen i stort sett helt själv var Boateng som gjorde ett äkta hat trick och blev matchens lirare och sedan fick backresen Yepes bli matchvinnare på slutet då han distinkt nickade in 3-4 till Milans favör. I och med den segern klättrade Milan till sjunde plats i Serie A.

Parma som ligger på tionde plats inför mötet med Milan ligger endast två poäng bakom motståndarna Milan i tabellen. Parma vill nog visa att man kan bättre än vad man visade i sin senaste liga match då man föll tungt hemma mot Atalanta med 1-2.

Spelsajten har satsat en trippel på Betsson odds med segrar för Milan, Inter och Lazio (se odds nedan). Betsson har en startbonus för nya spelare på 1000kr! Läs mer här!

Milan, Inter, Lazio

Kika gärna på vår Bonusguide om du är ute efter de bästa bonusarna!