Roma - Milan 2011-10-29Roma - Milan 2011-10-29

Inför stormötet mellan Roma och Milan i omgång nio av Serie A så skiljer det bara tre poäng till Milans favör. Milan avancerade till femte plats efter segern mot Parma för ett par dagar sedan medan Roma säkert vill visa sina hemma fans att förlusten senast mot Genoa borta bara innebar ny tändvätska inför lördagens match mot Milan. Milan bossen Allegri säger också inför matchen mot Roma att det kommer bli en tuff match:

”Morgondagens match kommer att vara allt annat än enkel. Roma spelar mycket bra. De spelade bra i onsdags och förtjänade inte att förlora. De är tuffa att spela mot och vi behöver prestera bra både vad gäller teknik och dynamik . Alla spelare vill spela. Det är en match som kan vara avgörande för titeln, en head to head. Vi måste spela med dynamik och se till att vi tar hem ett positivt resultat för här finns bara två matcher kvar innan uppehåll och vi måste vara nära toppositionen före det uppehållet. Det finns tre poäng att spela för i morgon och vi kommer att spela för vår fjärde seger i rad. Vi måste komma till uppehållet som är snart i bästa möjliga position på tabellen eftersom vi startade lite sent.”

Roma – Milan möts lördagen 2011-10-29 med matchstart kl. 18:00. Matchen sänds i tv kanalen TV11.

Spelsajtens spelförslag på en odds trippel (Betsson) denna helg i Serie A ser ut såhär:

Catania – Napoli    2
Roma – AC Milan  2
Inter – Juventus   x

Se Betsson odds för Serie A omgång 9 nedan. Vill du också lägga ett odds kan du klicka här!

Roma - Milan i Serie A 2011/2012

Betsson odds Serie A omg 9

Kika gärna på vår Bonusguide om du är ute efter de bästa bonusarna hos spelbolagen!