$14.500 GSOP Live Salzburg Giveaway

Poker - GSOP Salzburg Giveaway

Betsafe har kört GSOP Event på fotbollsarenor, på stränder och i storstäder, så varför inte i Alperna? Det fjärde GSOP Live-evenemanget äger rum i St Johann im Pongau, som ligger mitt i Österrikes största skidområde, Salzburg Sportswelt. St Johann im Pongau är ett vinterparadis i den österrikiska provinsen Salzburg, som ligger bara 50 km söder om staden där både Mozart och Sound of Music hörts eka bland kullarna.

Så spänn på dig skidorna och ge dig ut nerför backarna, värmd av härlig livepoker. Nu byter vi cocktails mot glühwein och förvandlar Salzburg Sportswelt till Salzburg Pokerwelt! Härifrån är det nedförsbacke hela vägen…

I $14.500 GSOP Live Salzburg Giveaway turneringen får de fem spelarna som placerar sig bäst varsitt GSOP Live Salzburg-paket till ett värde av $2900. Turneringen spelas den 6:e december kl. 19:30 CET. Vem som helst kan kvalificera sig – allt man behöver göra är tjäna ihop minst 50 Player Points under november!

Så här kvalificerar du dig

1. Tjäna in minimiantalet Player Points för minst en kvalificeringsväg
2. Delta i minst en kvalificeringsvägsturnering den 4 december kl. 19:30 CET
3. Vinnarna i kvalificeringsvägsturneringarna får en biljett till $14.500 Giveaway turneringen som spelas den 6:d december. Det är bara att registrera sig och spela!

För mer information, regler och villkor eller om du redan bestämt dig för att registrera dig på Betsafe så klickar du här och går sedan vidare till pokernyheter!