Poker racen hos Betsafe är nu större än någonsin och om du tar hem båda racen i november så vinner du $15.000 extra i kontanter och det är utöver din vanliga cash back-bonus! Utöver de 200 kontantpriserna så har Betsafe också lagt till ett GSOP Live-paket i prispotten. Om det är värde du letar efter så har du kommit till rätt ställe! Har du egentligen råd att inte vara med? Poker $125.000 November Races är nu igång!

Poker $125.000 November Races

Det är enkelt att gå med:
1. Tjäna racepoäng genom att spela cash games, sit ’n’ go, och flerbordsturneringar
2. Följ den dagliga uppdaterade leaderboarden
3. Maila race@betsafe.com för att göra anspråk på din vinst
4. Spela’$5000 November Race Frirullen’ för din chans att vinna ett gratis GSOP Live-paket utöver ditt race pris

GSOP turnering i vinst