Milan tar emot Catania hemma på San Siro i omgång 10 av Serie A söndagen 2011-11-06. Matchen sänds i tv kanal TV4 Sport med matchstart  kl. 15:00.

Milan - Catania 2011-11-06

Cassano är tyvärr borta från spel

Det är två lag som ligger nära varandra i ligan, Milan på fjärde plats och Catania på sjätte plats och det skiljer endast tre poäng dem emellan. I förra omgången av Serie A så vann Milan över Roma på bortaplan med 2-3 där Zlatan nickade in två mål och Catania var urstarka och slog förväntade topplaget Napoli med 2-1. Alltså kan vi förvänta oss en toppmatch imorgon mellan Milan – Catania. Tyvärr finns inte Cassano med i truppen efter hans insjuknande efter Roma matchen. Men kul var det att höra att hjärtoperationen gick bra även om han beräknas vara borta från fotbollen minst ett halvår. Läs mer på Aftonbladet här.

Spelsajtens speltips går till knapp Milan seger med oddset 1,40 hos Betsson:

odds betsson

Odds Betsson

Vad är hetast på spelsajten?