Sen 2005 har jag haft betting som en stor hobby. Eller xtraknäck. Ja det beror ju på hur man ser det.  För visst är det så att jag kan lägga en femtiolapp på nån match som jag kollar på för att öka spänningen men jag spelar i första hand för att tjäna pengar. Kanske låter kaxigt men så är i alla fall fallet.  Så nu har jag fått möjligheten att dela med mig av mina tankar kring betting och tävlingar på bettingsidor på den här bloggen.

 

När jag får frågan ”vad har du för intressen” svarade jag länge sanningen dvs att jag gillar att spela om pengar. Men det visade sig inte vara så genomtänkt för reaktionen var alltid lika.

Det första alternativet är att jag får svaret ”ja man måste ju vara försiktig…..jag känner en person som……” . Så var det samtalet dött.

 

Andra alternativet är att den mer positiva ingången ”jaha, vinner du nått då?”

Man lär sig ju av sina misstag men i början sa jag hur mycket jag spelat för och hur mycket jag vunnit sen jag började. Inte bra! Direkt har jag förvandlats från en hobbyspelare till en spelmissbrukare.   Hur man än vänder sig har man rumpan bak helt enkelt.

 

Förhoppningsvis får jag trevligare bemötande här på en sajt där vi samlas för att vi älskar betting. Själv spelar jag till 90% något jag kallar för statistisk betting men mer om det senare.  På min blogg kommer jag att analysera olika erbjudanden, kommentera olika tävlingar och ibland bara reflektera över betting överlag.

Här är jag ju anonym så kanske vågar jag svara på frågan vad min hobby är, hur mycket jag spelar för, hur mycket jag vunnit osv. Vi får väll se….