I morgon fredag 2011-11-11 kl. 19.00 smäller det i brödrakampen mellan Danmark och Sverige. Träningslandskampen spelas på Parken i Köpenhamn och sänds i tv kanalen Canal+ Sport1.

Vad blir resultatet? Vi på Spelsajten vill gärna utmana våra besökare på att tippa resultatet i matchen Danmark – Sverige! Skriv ditt tips i kommentars rutan längst ner det resultat som du tror blir i matchen. Naturligtvis får du tippa likadant som Spelsajten men då blir det oavgjort mellan oss. Vad kan man vinna då? Jo då, det är stora vinster man vinner med rätt resultat i form av evinnerlig ära och största respekt! Ja, förstås också de pengar du satsar om du nu satsar några men i den här utmaningen är det naturligtvis valfritt.

Spelsajten tippar att resultatet blir 3-3. Vad tippar du?

Om du vill satsa pengar också så ser du här alla odds från Betsson för slutresultat på kommande dagars vänskapsmatcher – landskamper.
Klicka här för att oddsa!