England Spanien möts idag på Wembley Stadium.

england spanienVilket härligt tungt möte det blir på Wembley Stadium idag. Det är också från träningslandskampen mellan England Spanien som vi hittar dagens speltips.

England är normalt sett väldigt svårslagna hemma. Dock saknar man 7-8 spelare till dagens match och det är inte vilka namn som helst. Rooney, Terry, Gerrard och Agbonlahor är alla borta.

Spanien däremot ser ut att anlända till England med den bästa truppen som man har att tillgå. Spanien borde vilja trycka till Engelsmännen och visa att man fortfarande är världens bästa landslag.

Laget är regerande europamästare efter att ha vunnit EM i fotboll 2008. I juli 2008 rankades laget också som nummer ett i Fifas världsranking för första gången i lagets historia. De blev därmed en av endast sex nationer (och det första som aldrig vunnit världsmästerskapet i fotboll) som toppat rankinglistan. Spanien vann sitt första VM-guld vid fotbolls-VM 2010 efter att ha besegrat ett väldigt fult spelat Holland med 1–0. Spanien känner varandra väl och har ett väldigt samspelt och organiserat lag.

Engelsmännen däremot känns inte som att de har ett samspelt lag. De får hela tiden rotera i truppen inför varje match. Kvalitet finns på varje enskild spelare men det har ingen stabilitet som lag. Det saknar struktur och när de vinner sina matcher så beror det ofta på individuella prestationer. Nu låter jag som väldigt negativ men kan avslöja att jag älskar premier league och engelsk fotboll annars.

Därför blir dagens speltips en 2:a på Spanien till oddset 1.85. Spelsajten satsar 50 kr på matchen hos Unibet.

Unibet erbjuder nya kunder 120% i öppningsbonus. Dvs sätt in 500 kr och få totalt 1200 kr på ditt konto.

Besök Unibet här

landskamper 12 nov

England Spanien har matchstart 18.15 och visas av tv-kanalen tv 10 och Viasat Fotboll HD

Letar du efter bra bonusar hos olika spelbolag så besök gärna vår Bonusguide