Vinn biljetter till Chelsea – Man City. Högst odds vinner!

Vinn biljetter till Chelsea - Man City

Den 12 december är det dags för ”Clash of the Cash” när Chelsea tar emot Manchester City på Stamford Bridge. Det kommer att bli en fotbollsupplevelse utöver det vanliga på en av Englands finaste arenor. Dryga 40 000 fans kommer att befolka arenan och du kan vinna resa och biljetter för två till matchen. För att vinna ska du pricka in ett så högt odds som möjligt hos Unibet på Premier League-matcherna som spelas mellan den 19 och 21 november.

Det handlar om att sätta ett så högt odds som möjligt, till en insats om minst 50 kr. Du får lägga hur många spel du vill för 50 kr eller mer, det är ditt högsta odds på dessa spel som kommer att räknas i tävlingen. Det är endast spel på matcherna i Premier League den 19-21 november som gäller. Både spel före match och live räknas. Du anmäler dig nedan genom att registrera dig hos Unibet och ange ditt användarnamn!

Det är tillåtet med såväl singelspel som kombinationer, men det är endast spel på Premier League som räknas.

 Så vinner du:

* Placera ett vinnande spel på matcherna i Premier League den 19-21 november, du kan välja fritt bland alla oddsmarknader (1X2, målskytt, HT/FT osv). Du kan spela singlar, dubblar, tripplar osv, och dessutom lägga så många spel du vill.

* Spelaren som sätter det högsta oddset vinner resan.

* Minimuminsatsen per spel är 50 kr.

* Både spel före match och live räknas.

* Endast vinnande spel räknas i tävlingen

Priser:

Förstapris: Resa, två nätters hotellboende och biljetter för två personer till Chelsea-Manchester City måndagen den 12 december.

2-5 pris: Sju nummer av tidningen Offside.
Unibet ger alla nya kunder en startbonus på upp till 1200kr! Registrera dig här!

Premier League 2011

Regler och villkor:

-Minsta insats för att deltaga är 50 kr.

-Det är spelaren som sätter det högsta oddset på matcherna i Premier League den 19-21 november som vinner tävlingen.

-Du kan börja lägga dina spel från och med 00.01 onsdagen den 16 november.

-Både spel på prematch och live räknas.

-Säsongsspel räknas inte i tävlingen.

-Förstapriset är inte utbytbart mot kontanter och får inte överföras till en vän, även om denne skulle ha ett konto hos Unibet.

-Vinnaren ställer upp med namn och bild på Unibets hemsida och förväntas även skriva en reserapport från sin resa för publicering på Unibets hemsida.

-Kan vinnaren inte närvara, kommer en ny vinnare att dras.

-Unibet förbehåller sig rätten att när som helst ändra eller avbryta kampanjen. Unibets allmänna regler och villkor gäller.