Nu är det dags att gå med i tävlingen Expekt Challenge. En tävling som Expekt i stort sett kör hela tiden. En tävling sträcker sig över 1-2månader och så fort en är slut så börjar nästa.

För varje euro du satsar så dras det 1poäng från ditt poängsaldo. För varje euro du vinner läggs det till en poäng. Alla börjar på 200poäng och den som har mest när tävlingen är slut vinner.

Det här är en av mina absoluta favoriter eftersom det går att spela lönsamt genom denna tävling. Men jag har lärt mig att man ska vänta till sista eller nästsista veckan med att gå in i tävlingen. Då ser du vad som krävs för att du ska vinna något på highscore.

Idag är det är ca en vecka kvar krävs det att du får upp dina 200p till ca 600p för att du ska vara säker vinst på minsta vinstbeloppet dvs 500kr.

Det betyder ju alltså att om du satsar 200euro på odds 3 så har du sen 600poäng. Då vinner du 500kr.  Praktiskt betyder ju det att vinsten är 4500kr (vinst minus insats.)

För att komma till 1-2 plats och vinna en resa så krävs det ca 2500 poäng dvs du bör spela på odds 12. Inte omöjligt det heller.

Hur jag själv spelar på expekt challenge tar jag senare men titta in – det är en rolig tävling som man kan vara med i om man ändå tänker betta.