Vinn ett av 100 online poker sponsoravtal värt hela $ 20 000!

Vinn online sponsoravtal värt hela $ 20 000

Har du alltid drömt om att få betalt för att spela poker, men aldrig tänkt att det skulle kunna bli verklighet? Nu kan du spela med Betfair Pokers egen John ”kunku wap” Tabatabai och bli en helt sponsrad medlem i Team Betfair!

Betfair delar ut 100 online sponsorpaket i deras freerollturnering ”Team Betfair Wants You!” fredagen den 30 december (21:00 CET) – och en vinnare får en daglig dos med $ 5 i kontanter direkt in på sitt pokerkonto varje dag under 365 dagar. Det betyder att vi ger dig totalt $ 1 825!

Kvalificera dig till freerollturneringen ”Team Betfair Wants You!” genom att samla på dig 99 Player Points mellan måndagen den 14 november och lördagen den 24 december. Betfair har 100 olika sponsorpaket för de 100 bäst placerade spelarna.

Anmäl dig genom att klicka här och gå vidare till Erbjudanden!

Kom ihåg att du har över en månad inom kampanjperioden på dig att samla ihop 99 Player Points. Kvalificera dig för freerollturneringen, spela, placera dig bland de 100 bästa och spela med John Tabatabai och Team Betfair som en sponsrad spelare.

Hur beräknas Player Points?

  • Cashgames: 3,25 Players Points utdelas enligt Essence-modellen för varje $ 1 i rake.
  • Sit ’n’ Go-turneringar: 5 Players Points utdelas för varje $1 som betalas i avgift.
  • Flerbordsturneringar: 5 Players Points utdelas för varje $1 som betalas i avgift.

*Obs! Från och med 24 november 25 2011 ändras beräkningsmodellen:
Du tjänar 3,6 Player Points för varje gång du genererar $ 1 i rake på cashgamebord enligt Essence-modellen, eller 3,6 Player Points varje gång du betalar $ 1 i avgifter för en schemalagd turnering/SNG.

Betfair hoppas att du tar den här chansen att bli ett sponsrat proffs på Team Betfair online. VÄLKOMMEN!