Hej!

Vill lite kort presentera mig själv och vilket innehåll som bloggen skall ha:

Förutom mitt namn och ålder som redan nämns i presentationen vill jag tillägga att jag är en student som läser mitt 4:e år på Civilingenjörsutbildningen Industriell Ekonomi i Linköping. Favoritlaget alla kategorier är Arsenal men i mitt hjärta ryms det även lite plats för Linköping HC.

Har själv spelat fotboll regelbundet sen jag var 5-6 år tills för några år sen när jag skadade korsbandet, gjorde dock comeback i år för Torstorp i division 3 men bristande motivation, tid och kunnande gjorde så att jag gav upp efter bara några matcher.

Vad ska då tas upp i den här bloggen? Svaret på den frågan är allt möjligt men oftast något som är relaterat till fotboll. Självklart kommer jag ta upp tips som jag finner intressanta men jag kommer även skriva om mina funderingar kring idrott osv.

Avslutar mitt första inlägg med en dagens:

Racing Santander-Malaga (under 2.5 mål)

Malaga är väldigt skadedrabbat och saknar bl.a Baptista, Joaquin och Eliseu. På bortaplan har Malaga inte direkt gjort mål på beställning och även fast Racing ligger i botten av tabellen så är de svåra att göra mål på på deras hemmaplan vilket Real Madrid har fått erfara ska även läggas till att de själva har svårt att göra mål men det gäller på både hemma och bortaplan. Har därför svårt att se att detta skulle bli en målfest därav mitt tips på under 2.5 mål.

//Sebban