Milan Barcelona möts på onsdag 2011-11-23 i Champions League och matchen sänds i tv kanal Viasat Fotboll med matchstart kl. 20:45.

Milan BarcelonaFörra mötet lagen emellan slutade 2-2 i en match där Milan öppnade chockartat när Pato flög förbi Barcelona backarna efter bara någon minuts spel och rullade in 0-1 för Milan. Barcelona trummade sedan på med sitt lagmaskineri vilket resulterade i två välförtjänta mål men det skulle ändå bli Milan som fick sista ordet då man lyckades kvittera i slutminuterna. Milan kom den gången till spel utan Zlatan som var skadad även om det fanns belackare som hävdade att Zlatan var för rädd för att återvända till Camp Nou och möta sina gamla lagkamrater och tränaren Pep Guardiola. På onsdag finns Zlatan med på plan om nu inget oförutsett händer och han har själv sagt att matchen handlar väldigt mycket om prestige. Zlatan säger också att Barcelona är världens bästa klubb men att Milan är den största klubben han spelat för.

För att höja spänningen i matchen för vår egen skull tippar vi på Spelsajten att matchen slutar oavgjort till oddset 3,60 hos Betsson. Om du är ny kund hos Betsson får du upp till 1000 kr gratis på din första insättning. Här ser du odds från Betsson på hela Champions League omgången:

speltips