Dagens bästa spel hittar vi bland toppklubbarna i England.Chelsea som är i en liten svacka måste slå Wolverhampton hemma idag, Och jag tror Chelsea krossar Wolves med 4-0.Wolves saknar även deras bästa spelare  Jamie O’Hara som är avstängd,Sen är Stearman skadad o Hunt även han avstängd. Dagens andra match är Manchester United-Newcastle, Som kommer även den sluta med en hemmavinst. Newcastle som överraskat såhär långt i premier league med 25poäng inspelade mot Man Utds 29p har ett stort avbräck på mitten idag då Tiote inte kommer till spel.Här spelas solklart en 1a till 1.40 i odds.Dagens tredje match hittar vi i London derbyt mellan Arsenal-Fulham.Arsenal med en jättefin form och en Robin Van Persie i en sjuk målform kommer vinna den här matchen till 1.50 i odds.Van Persie har 5 mål upp till Alan Shearers målrekord på 35 gjorda mål på ett kalender år.Frågan är inte om han gör mål idag,Utan hur många han kommer göra?

Så Dagens Trippel är:

Manchester United-Newcastle,1

Arsenal-Fulham,1

Chelsea-Wolverhampton,1                                                                   Total odds:2,73

Insats:400kr

Vinst:1092

 

We don’t need batman we’ve got robin..        Come on ARSENAL….