Milan tar emot Chivo söndag kväll den 27/11 – 2011. Matchen sänds i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 20:45. Spelsajten tror på hemmaseger.

Milan Chievo 2011-11-27

Den här matchen bara måste Milan vinna. De spelade riktigt bra i matchen mot Barcelona tidigare i veckan även om det blev förlust där. Inför matchen ligger Chievo på åttonde plats med femton poäng och Milan på fjärde plats med tjugoen poäng. Milan har lite press på sig att vinna den här matchen på sin hemmaplan för att inte halka efter tät striden där framme med lagen Juventus, Lazio och Udinese. Det borgar för att Milan tar uppgiften på riktigt allvar och då brukar de vara svårslagna hemma, i alla fall mot Italienska lag. Zlatan har också hittat målet igen efter en liten formsvacka senaste tiden och ska nog kunna stänka in en balja mot Chievo.

Spelsajtens speltips är att matchen slutar med Milan seger till oddset 1,35 hos Betsson.

speltips