Christmas Joy är en ny härligt skön och rolig multi skraplott hos Top Scratch.

Christmas Joy skraplott

Spelet ger spelaren en varm, mysig och festlig stämning som inkluderar alla de roliga och spännande momenten av det traditionella öppnandet av presenter och att dekorera granen.

Spelet är en begränsad upplaga spel eftersom det kommer att finnas tillgängligt bara omkring Jul och Nyår. Sist men inte minst är Christmas Joy Top Scratch högsta betalande spel någonsin, vilket ger en jättestor £ 2.000.000 högsta vinst!

Detta pris kommer att ges som ett omedelbart pris på 500.000 (kvartal) eller som en månadslön under 15 år av 11 110 varje månad. Detta spel är avsett för både män och kvinnor som är i julstämning eller bara vill ha chansen att vinna Top Scratch högsta vinst någonsin.

Spela Christmas Joy här!