Högst odds under säsongen vinner!

Matchernas match, Champions League-finalen, spelas den här säsongen på mäktiga Allianz Arena i München den 19 maj 2012. Unibet ger dig chansen att få uppleva finalen på plats tillsammans med en vän. För att vinna gäller det att sätta det högst oddset på Champions League under säsongen, den som är bäst på att tippa CL under säsongen tar hem resan helt enkelt. Unibet kör på till och med den 25 april då semifinalerna avgjorts.

Se finalen i Champions League 2012

De bästa spelarna är på plats på Allianz Arena den 19 maj 2012, så kommer även Unibets bästa tippare att vara. Vill man uppleva matchernas match på plats ska man se till att pricka in det högsta oddset på Champions League under säsongen. Efter varje omgång publiceras vinnaren i omgången, som får en offsideprenumeration, och vilket som är det ledande oddset i tävlingen. Skulle du inte vara med från första början så har du chansen att haka på i tävlingen när som helst under säsongen.

Det är tillåtet med såväl singelspel som kombinationer, men det är endast spel på Champions League den innevarande omgången som räknas.

Så vinner du:

* Placera ett vinnande spel på veckans Champions League, du kan välja fritt bland alla oddsmarknader (1X2, målskytt, HT/FT, Live osv). Du kan spela singlar, dubblar, tripplar osv, och dessutom lägga så många spel du vill.

* Spelaren med högst odds på Champions League under säsongen vinner. Tävlingen avslutas efter att semifinalerna avgjorts den 25 april.

* Minimuminsatsen per spel är 50 kr

* Endast vinnande spel räknas i tävlingen

* På hemsidan kommer det att publiceras vem som har högst odds totalt så att du inför varje omgång vet vilket som är oddset att slå.

Du anmäler dig med ditt användarnamn hos Unibet! Det räcker med att du anmäler dig en gång när du lägger ditt första spel.

Pris till spelaren med högst odds under säsongen:

1 pris: Resa och biljetter för två till Champions League-finalen den 19 maj 2012.

Tävla här!

Här är Unibet odds för veckans omgång av Champions League:

högst odds vinner