Guinness världsrekord® för världens genom tiderna största jackpott utbetalning!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=loxXZ2hyVps

Spelbolaget Betsson.com har blivit tilldelade ett världsrekord av ärofyllda Guinness Rekordbok (Guinnes World Records) för att ha betalat ut världens genom tiderna största jackpott på en spelautomat online. Den lyckliga vinnaren är en ung manlig student som fick 11 736 375 euro (cirka: 106 670 800 kr).

Under den officiella rekordnoteringen i Guinness Rekordbok finns följande att läsa: “Den största jackpottutbetalningen på en spelautomat online är 11 736 375 euro och vanns av en spelare på Betsson.com på spelet ”Mega Fortune”. Vinsten betalades ut till en anonym norrman den 24 september 2011.”

slot spel

När vinnaren, som är från samhället Hordaland i Norge, kontaktades berättade han att han kom hem efter en utekväll, tittade på en film och spelade några spel på Betsson.com eftersom han inte kunde somna. Beslutet att spela online gjorde honom 11.7 miljoner euro rikare. Inte heller det hjälpte honom att falla i sömn, och han medgav att han höll sig vaken till kl 06.00 på morgonen på grund av chocken. Vad beträffar den skyhöga prissumman ger den unge mannen följande kommentar, ”Jag behöver lugna ner mig först, innan jag ens kan börja tänka på vad jag ska göra med pengarna!”

Spelet som gav honom storvinsten har det passande namnet ”Mega Fortune”, en spelautomat som erbjuder enorma jackpottar.

Henrik Persson, Betssons VD, sa att även om han aldrig förväntade sig att hans företag skulle hamna i Guinness Rekordbok, kan han inte tänka sig ett bättre rekord att bli belönad för. Han sa, ”Att slå rekord genom en stor utbetalning till en spelare är det bästa sättet att visa människor att du inte bara kan kamma hem storvinsten på Betsson.com, utan att det även sammanfattar vad Betsson handlar om. Vi ser till så att spelarna som vinner gör det på riktigt. Det är precis vad som får dem att komma tillbaka till våra spel.”

Samtidigt berättar chefen för Betsson.com, Huw Thomas, att även om det kom som en liten chock även för honom att slå ett Guinness-världsrekord, så var det inte helt oväntat. Han sa, ”Att skapa vinnare är precis vad Betsson.com handlar om. Att bli belönad av Guinness Rekordbok är en hyllning till sajten i sig och en rejäl godkännandestämpel på att vi har de största jackpottarna online och garanterar utbetalningar – oavsett hur stora de är!”

Världens största jackpott utbetalning