Vinn en fotbollsresa till en Premier League match i London eller matchen Barcelona-Real Madrid i La Liga den 22 april 2012!

Vinn drömresa Premier League o La Liga

Ta en paus från din julshopping en stund och ta del av detta erbjudande från oss. NordicBet har nu ett Jullotteri och detta lotteri ger dig en bra chans att vinna två biljetter till en Premier League-match i London, eller matchen Barcelona-Real Madrid den 22 april. Det här är för alla som älskar bra fotboll och NordicBet lottar ut båda två resorna. NordicBet vill visa sin uppskattning till alla deras spelare med detta Jullotteri med fina priser.

För att vara med i tävlingen ska du göra ett spel i helgen (i NordicBet Sportsbook eller LiveBet) som innehåller minst en match i Premier League och en i La Liga. Du har en del riktigt stora matcher att välja bland, som Chelsea-Manchester City och Real Madrid-Barcelona.

Det här är en chans som varje fotbollsälskare drömmer om, en chans att få se en fantastisk match live och två nätter på hotell, alternativt ett presentkort värt 10 000 kronor att åka till England för. Detta erbjudande gäller alla typer av spel och minimiinsatsen på ditt spel är bara 20 kronor.

logga in