Nu smäller det, se Barcelona – Real Madrid Live Stream! Du kan se världens hetaste match El Clasico mellan kanske världens två bästa lag Real Madrid mot Barcelona i direktsändning via livestreaming i din dator hos Bet365. Matchstart kl. 22.00.

Det här är det första El Clasico mötet mellan lagen i La Liga säsongen 2011/2012 och en del kallar det hatmöte då det finns mycket historia kring just dessa drabbningar. Både Real Madrid och Barcelona ångar på i toppen av La Liga – precis som förväntat. Inför Real Madrid Barcelona leder Real Madrid ligan med tre poäng före Barcelona och har dessutom en match mindre spelad. Barcelona har bara vunnit två av sex bortamatcher i ligan hittills, medan Real Madrid har vunnit samtliga sina sex hemmamatcher. Madridlaget har dock släppt in fler mål på hemmaplan än på bortaplan.

På Aftonbladet går det att läsa att Real Madrids och Barcelonas presidenter gräver ner stridsyxan inför årets duell. I dag äter Florentino Pérez och Sandro Rosell lunch ihop för första gången sedan april. Sedan dess har de två fotbollsbossarna inte synts i något officiellt sammanhang ihop trots flera matcher spelade sedan april, det är kutym i Spanien att presidenterna i de båda storklubbarna äter lunch tillsammans dagen före match.

På lördag möts de alltså nu igen, Real Madrid Barcelona, på Santiago Bernabeu i El Clasico, världens hetaste fotbollsmatch. Och det bästa av allt. Matchen Real Madrid Barcelona sänds direkt via livestreaming i din dator hos Bet365 genom att klicka här.

Förutom stormötet mellan Real Madrid mot Barcelona, som du ser här, direktsänder bet365 alla La Liga och Serie A-matcher säsongen 2011/2012 och över 20 000 matcher per år. Då behövs ingen tv kanal. Du kan naturligtvis spela (odds) på matcherna också!