Nu är det äntligen december och Julkalendern är tillbaka på Bingo på Svenskaspel.se. Varje dag tävlar en känd profil ut en av sina vinster. Klicka på bilden nedan så kommer du till filmen i julkalendern för att se dagens vinst. I vinsten ingår resa och hotell.

Rampfeber

För att vara med och tävla ska du skicka ett mail med en motivering på varför just du ska vinna till julkalender@svenskaspel.se. I ämnesraden ska du skriva dagens datum.

Vinst den 15 december:

Två biljetter till komedin Rampfeber med bla. Claes Månsson den 4 februari på Lorensbergsteatern i Göteborg inkl. resa och hotell – Värde 4 500 kr!

Två biljetter till komedin Rampfeber

En bakvänd komedi om en fars med Thomas Petersson, Ulla Skoog, Claes Månsson och Sven Melander m.fl!

Du har säkert sett många komiska teaterföreställningar. Men du har sannolikt inte sett någon som liknar Rampfeber. I denna vansinnigt roliga förvecklingskomedi ställs allting på ända. Ett teatersällskap gör sitt sista genrep inför premiären, men bakom kulisserna utspelar sig en minst lika kaotisk fars. Du får i två akter följa föreställningen både framför och bakom scenen – hela vägen fram till crescendot. Rampfeber är en klassiker på världens teaterscener, och av många ansedd som tidernas roligaste komedi. Ta chansen till en annorlunda teaterupplevelse!