Nu har du chansen att via Svenska spel vinna två biljetter till den nya musikalen Spamalot som är en kärleksfull rip-off av filmen “Monty Python and the Holy Grail” (Monty Pythons galna värld).

Två biljetter till Spamalot

Spamalot är den legendariska berättelsen om Kung Arthur och riddarna av det runda bordet: sir Robin, sir Lancelot, sir Galahad och sir Bedevere. Dessutom ingår en mycket sexig balett (med damer!). För att inte tala om kossor, mördarkaniner, fransmän och Damen i sjön. Föreställningen är ca 2 tim 30 min inkl paus. I vinsten ingår resa och hotell.

OBS! FÖRESTÄLLNINGEN INKLUDERAR ÄVEN NAKNA SKÅDESPELARE! *

I rollerna:

I huvudrollerna i musikalen Spamalot ser några av Sveriges absolut främsta komiker och skådespelare. Nya för Stockholmsuppsättningen är Henrik Dorsin i rollen som Kung Arthur och rollen som Sir Bedevere spelas av Henrik Hjelt. Liksom i Malmö får vi på Oscarsteatern också njuta av Johan Glans, Adde Malmberg, Nina Söderquist, Kim Sulocki, Robert Rydberg samt Mattias Linderoth i huvudrollerna.

Klicka på bilden nedan så kommer du till filmen i Svenska spels julkalender för att se mer information om tävlingen och dagens vinst.

Spamalot