Milan tar på lördag kvällen (2011-12-17) emot Siena och matchen sänds i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 20.45 och speltipset borde vara ganska givet.

Milan Siena 2011-12-17

Inför matchen ligger Milan på tredje plats med 28 poäng och Siena på sjuttonde plats med 14 poäng. På förhand kan man tycka att detta bör bli en enkel seger för Milan och vår svenske storstjärna Zlatan men man möter ett Siena som slåss för att inte halka ner under bottenstrecket och kommer göra allt för att ta med sig en pinne hem. Sedan får man ha med i beräkningarna  att det börjar närma sig juluppehåll för lagen och det är sådana här matcher nära spelledighet som brukar kunna bjuda på överraskningar. Trots detta i åtanke blir Spelsajtens speltips för matchen Milan Siena att den slutar med hemmaseger för Milan.

Oddset för Milan seger är 1,30 hos Unibet.

Milan Siena speltips 2011-12-17