Svenska Spel Bingo Julkalender: Vinst den 18 december – Två biljetter till Musikalen Dirty Dancing (Värde 4 500 kr)

Två biljetter till Musikalen Dirty Dancing

För att vinna två biljetter till Musikalen Dirty Dancing med bla. Emilia Ödling Runsteen den 28 januari på China Teatern i Stockholm ska du bara skriva varför just du ska vinna. Vinsten innehåller även resa och hotell. Mer information om tävlingen längre ner i inlägget.

OM SHOWEN
Det är sommaren 1963 och blott 17 år gamla Frances ”Baby” Houseman är på väg att lära sig mer om livets stora hemligheter – och en hel del om dans. Baby är på semester i New Yorks Catskill Mountains tillsammans med sin äldre syster och deras föräldrar, men hon är inte särskilt intresserad av aktiviteterna som bjuds vid semesteranläggningen. Istället upptäcker hon en helt annan slags underhållning när hon av en slump hamnar i personalens område där ett party med dans natten lång pågår. Trollbunden av de heta dansrörelserna och de medryckande rytmerna dröjer det inte länge innan Baby är en del av detta – inte minst när hon möter dansläraren Johnny Castle. Babys liv är på väg att ta en ny riktning när hon kastas in i rampljuset som Johnnys partner både på dansgolvet och vid sidan av, vilket får stora konsekvenser…

Klicka på bilden nedan så kommer du till filmen i Svenska spels julkalender för att se mer information om tävlingen och dagens vinst.

Dirty Dancing