Idag i Svenska Spels Bingo Julkalender 19 december har du återigen chansen att vinna två biljetter till komedin Rampfeber.

Vinst den 19 december: Två biljetter till komedin Rampfeber med bla. Claes Månsson den 4 februari på Lorensbergsteatern i Göteborg inkl. resa och hotell – Värde 4 500 kr!

Komedin Rampfeber två biljetter

Om Rampfeber:

En bakvänd komedi om en fars med Thomas Petersson, Ulla Skoog, Claes Månsson och Sven Melander m.fl!

Du har säkert sett många komiska teaterföreställningar. Men du har sannolikt inte sett någon som liknar Rampfeber. I denna vansinnigt roliga förvecklingskomedi ställs allting på ända. Ett teatersällskap gör sitt sista genrep inför premiären, men bakom kulisserna utspelar sig en minst lika kaotisk fars. Du får i två akter följa föreställningen både framför och bakom scenen – hela vägen fram till crescendot. Rampfeber är en klassiker på världens teaterscener, och av många ansedd som tidernas roligaste komedi. Ta chansen till en annorlunda teaterupplevelse!

Klicka på bilden nedan så kommer du till filmen i Svenska Spels julkalender för att se dagens vinst.

Rampfeber