Cagliari – Milan möts idag tisdag 2011-12-20. Idag och imorgon spelas den uppskjutna första omgångens matcher i Serie A som egentligen skulle spelats i början av september men då var det strejk. Matchstart mellan Cagliari – Milan är kl. 20.45.

Cagliari - Milan 2011-12-20

Inför matchen Cagliari – Milan ligger Cagliari på tolfte plats med 18 poäng och Milan slåss i toppen av Serie A på andra plats med 31 poäng. Zlatan och gänget i Milan bör vinna matchen då det är viktigt att inte tappa mark mot framför allt serieledande Juventus och Udinese som skuggar Milan på samma poäng. Juventus och Udinese möts imorgon och blir den här omgångens toppmatch och eftersom de möts kan det mycket väl innebära att Milan blir ny serieledare efter den här omgången om man vinner kvällens match mot Cagliari. Matchen sänds i tv kanalen TV4 Sport med sändningsstart från kl. 20.40.

Speltips Cagliari – Milan 2011-12-20 blir bortaseger för Milan till oddset 1,50 tippat hos Expekt. (Se odds längre ner)

Cagliari - Milan speltips

Odds hos Expekt för sista omgången i Serie A. Spela du med här!
Cagliari - Milan odds