Idag i Svenska Spels Bingo Julkalender 21 december har du chansen att vinna två biljetter till ”Showtime” med Tomas Ledin. Det enda du behöver göra är att skriva varför just du ska vinna biljetterna.

Vinst den 21 december: 

Två biljetter till ”Showtime” med Tomas Ledin den 4 februari på Rondo i Göteborg inkl. resa och hotell – värde 4 500 kr!

Två biljetter till Showtime med Tomas Ledin

Han är en av landets mesta hitmakare och har släppt över 30 album. Under snart fyra decennier har han sålt 2,7 miljoner skivor och haft mängder med listettor. Han har hunnit med närmare 2000 konserter och setts av 2,5 miljoner människor. Han skapade  Rocktåget, han har turnerat världen runt med ABBA, medverkat i ANC-galan och vunnit Melodifestivalen.

Just nu gör Tomas Ledin stor succé med sin krogshow Ledin Showtime på Rondo i Göteborg. Showen har hyllats av både press och publik och har spelat för utsålda hus under hela hösten. Succén fortsätter i vår! Kom och upplev låtarna och artisteriet på ett helt nytt sätt i en storslagen show. Det blir en lyxig festkväll fylld med hits, mycket nostalgi och en hel del roliga överraskningar. Och vi lovar dig – han kommer göra allt för att göra dig lycklig!

 

 

 

 

 

Klicka på bilden nedan så kommer du till filmen i Svenska Spels julkalender för att se mer information och tävla om dagens vinst.

Två biljetter till Showtime med Tomas Ledin