Stryktipset i julhelgen innehåller 12 matcher under måndagen och en match på tisdagen (Arsenal – Wolverhampton).

Stryktipset julhelgenSpelsajten har valt att lämna in ett reducerat system på 144 rader. Det innebär att du tar ut 4 helgarderade matcher och 4 halvgarderade matcher. I själva verket skulle det kosta mycket mer om det var matematiska garderingar. (1296 kr).

Vi gillar 144 raders för att det är 12 rättsgaranti. Får du in 13 rätt på kupongen så har svenska spel sett till så att du minst har 12 rätt på en rad. Positivt med systemet är att du får så många garderingar för 144 kr men samtidigt är nackdelen att du kanske inte har 13 rätt om du lyckas pricka in alla matcher.

Julhelgens stryktips:

Topplagen borde vinna i jul men vi har ändå valt att gardera Liverpool och City. Viktigt att tänka på att topplagen brukar rotera en hel del i lagen i jul då det är många matcher på schemat vilket brukar leda till oväntade resultat. Har man råd med många garaderingar så kan det vara värt att chansa med garaderingar på topplagen.

Annars hittar vi en bra match i match 13. Reading – Brighton. Reading har bra form och Brighton är opolitliga då man blandat och gett på slutet.

Leicester vet vi har satsat rejält för att nå Premier League. De går fortfarande inte som på räls sen Sven-Göran Eriksson sparkades men truppen har stor potential och Ipswich hemma ska man bara slå.

Liverpool – Blackburn ser ni för övrigt på TV3 ni som inte har Viasat.

SPELA PÅ STRYKTIPSET HÄR

 

Kommentera gärna.. Hur spelar ni? Har ni någon säker match i helgens omgång av stryktipset?