Vill du få biljetter till exklusiv VIP visning av nya Hamiltonfilmen?

Få VIP visning av Hamilton

Deponera endast 200 kr och du och din kompis får biljetter till VIP-visning av Hamilton!

Nu har du chansen att se Mikael Persbrandt som Hamilton innan alla andra! Deponera bara 200 kronor så ger Mr Green dig två exklusiva biljetter till vår VIP-visning den 10:e januari på Park i Stockholm! Osa till kundtjänst enligt nedan senast den 3:e januari. Antalet biljetter är begränsat så det är först till kvarn som gäller!

En VIP-kväll bestående av underhållning i alla dess former; tävlingar, mingel, premiärspelning av Hamiltonlåten och självklart exklusiv förhandsvisning av Hamilton I Nationens Intresse. Dessutom hemliga kända gäster på plats…

I rollen som Hamilton tar Mikael Persbrandt oss med på ett livsfarligt uppdrag från Somalias karga ödemark till Beiruts gator och Stockholms skärgård, i filmatiseringen av den tredje romanen av Jan Guillou utgiven 1988.

Deponera 200 kronor mellan den 27 december och första januari klockan 23.59 så ger Mr Green dig två exklusiva biljetter till VIP-visning av Hamilton den 10:e januari på Park i Stockholm. Osa senast den 3:e januari till kundtjänst på kundservice@mrgreen.com. Antalet biljetter är begränsat så det är först till kvarn som gäller.

Med biokänsla önskar Mr Green dig god fortsättning!

För att komma till Mr Green klicka här!

För Mr Green
Clas Dahlén
Sverigechef