På nyårsafton kan du se Leicester Portsmouth via livestreaming hos Bet365.

leicester portsmouth livestreaming

Leicester siktar på att nå Premier League. Man har satsat hårt inför säsongen och det var därför Sven-Göran Eriksson fick sparken då det inte gick som på räls. Leicester ligger för närvarande på en 12:e plats och det är för dåligt med den kvalitet som truppen besitter. Det är 5 poäng upp till kvalspel vilket är inom räckhåll. Man får räkna med att säsongen i championship är otroligt lång och att lagen spelar hela 46 omgångar på en säsong.

 

 

 

 

The Championship (18 första lagen av totalt 24)

The championship

Om du inte kan se Leicester Portsmouth via någon tv-kanal så finns matchen hos spelbolaget  bet365.

Vill du se Leicester Portsmouth live via datorn så kan vi rekommendera bet365. Här kan du se matchen och samtidigt spela på den löpande. Du ser Leicester Portsmouth via livestreaming på nyårsafton. Leicester Portsmouth har matchstart 12.15 redan.

 

Leicester Portsmouth Livestreaming hos bet365

Du har väl inte missat Spelsajtens bonusguide med alla aktuella erbjudanen från olika spelbolag.