spela på stryktipsetPå nyårsafton har vi valt att spela på stryktipset enligt systemet R-4-4-144 med 12 rättsgaranti. Det vill säga får du 13 rätt så är det minst 12 rätt på en rad.

Vanligtvis när vi brukar spela på stryktipset så brukar vi inte köra reducerat utan matematiskt. Just R-4-4-144 gör att du får 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar till en vettig insats, 144 kr.

Arsenal – Queens PR känns som veckans bank. Arsenal kan inte tappa poäng hemma igen. Senast gjorde man det mot Wolverhampton och tappade viktiga poäng i jakten på en champions league plats.

Stoke – Wigan är en chansning men det borde bli 1:a. Det grundar vi på att Stoke har ett mycket bra lag på pappret och är väldigt svårspelade hemma på Britannia Stadium. Wigan som gjort bra matcher sista tiden kom dock ner på jorden när man förlorade med 5-0 mot United. Vi tror Stoke vinner med uddamålet.

Överlag finns det en del säkra matcher som vi valt att gardera. Tippar man som det ska bli och det går in så ger det inget att spela på stryktipset alla fall. Det blir med andra ord ingen bra utdelning då. Tottenham som har bra form borde slå Swansea men vi har alltså valt att helgardera den matchen. Match 8-13 kan sluta i princip hur som helst och lyckas man pricka in de matcherna så är man verkligen med i jakten på vinstpengar.

Spela på stryktipset här