Gratis Liveoddsspel värt 250 kr på Man City – Liverpool!

Gratis liveoddsspel Man City - Liverpool

Roberto Mancini och Kenny Dalglish möts ansikte mot ansikte på tisdag då Manchester City tar emot Liverpool och bet365 bjuder på ett Liveoddsspel för att öka spänningen ytterligare.

Placera ett spel, före matchstart, på Manchester City mot Liverpool och bet365 belönar dig med ett gratis Liveoddsspel till samma värde under matchens gång.

För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när spelet väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat så återbetalar bet365 din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr).

Som alltid har du gott om marknader att välja bland. Över 60 Liveodds marknader finns tillgängliga under matchtid, inklusive Nästa mål, Mål i matchen, Totalt antal hörnor, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid och många fler.

Med ett stort utbud av marknader före match, Liveodds samt möjlighet till gratisspel är bet365 mycket bra om du vill spela på fotboll.

Bet 365 välkomstbonus – Öppna ett konto och gör en insättning på 100 kr eller mer så blir du berättigad till en bonus på 100% av din kvalificerande insättning, upp till maximalt 1.000 kr.

Njut av spänningen!

Manchester City Liverpool har matchstart 21.00 och visas av tv-kanalen Viasat Fotboll

Gå till bet365 här!