Tottenham Hotspur möter  West Bromwich Albion idag 3 januari i Premier League. Topplaget Tottenham tar emot ett WBA som farligt nog närmar sig botten.

Så här halvvägs i Premier League säsongen är det oerhört tätt och spännande uppe i toppen av tabellen. Topplagen har haft mycket tufft att ta poäng senaste matcherna.  Arsenal åkte på stryk igår kväll mot Fulham vilket gjorde tränaren Arsene Wenger rasande. Chelsea tappade många poäng på förra sidan av nyåret men i första matchen för året 2012 tog man med nöd och näppe en efterlängtad seger mot Wolves och är därmed inte uträknade till Premier League titeln. Och när det gäller dagens match så tappade Tottenham poäng senast då man spelade 1-1 mot Swansea men man knappade in på topplagen City och United som båda förlorade. Tottenham ligger på tredje plats sex poäng efter duon Man City och Man United i toppen men man har en match mindre spelad och kan alltså knappa in så att det endast skiljer tre poäng. West Bromwich ligger på fjortonde plats och man förlorade mot Everton med 0-1 senast. Matchstart Tottenham – WBA är kl. 20.45 och sänds i tv kanalen Viasat Sport. Spelsajtens speltips på matchen Tottenham – WBA är hemmaseger för Tottenham till oddset 1,36 hos bet365. Se odds från bet365 för kommande Premier League matcher nedan. Om du själv vill lägga ett odds kan du klicka dig fram till bet365 här!

Bet365 välkomstbonus – Öppna ett konto och gör en insättning på 100 kr eller mer så blir du berättigad till en bonus på 100% av din kvalificerande insättning, upp till maximalt 1.000 kr.

Hos bets65 får du också ett Gratis Liveoddsspel värt 250 kr på kvällens match Man City – Liverpool!