Tips-SM 2012 hos Svenska Spel är tävlingen där du tävlar om såväl ära och berömmelse som fina priser och kontanter. I Tips-SM 2012 hos Svenska Spel kan alla delta. Inga förkunskaper kring varken tips eller fotboll är nödvändiga. Spelsajten kommer naturligtvis delta!

Tips-SM 2012 Svenska Spel

Tips-SM ger dig som vanligtvis spelar Stryktipset en extra krydda och vinstchans på ditt Stryktips även om antalet rätt understiger 10. Du som sällan eller aldrig spelar Stryktipset kan vara med och delta på samma premisser som de riktigt inbitna spelarna.

Tippa 64-raders Stryktips

Tips-SM arrangeras varje år i början av februari och sex veckor framåt av Svenska Spel i samarbete med Expressen. Tävlingen går ut på att varje vecka tippa ett 64-raders system på Stryktipset.

I Tips-SM 2012 kan du delta såväl individuellt som i lag. Ett lag består av fyra till fem deltagare där endast de fyra bästa resultaten räknas varje vecka. På så sätt behöver du inte vara orolig för att sänka ditt lag om du skulle råka tippa riktigt tokigt någon gång.

Tävlingen avgörs med slutspel 

De 13 bästa individerna samt de 13 bästa lagen efter de sex genomförda omgångarna går vidare till slutspel. De båda slutspelen avgörs genom kunskapstävlingar i fotboll där en individuell mästare och ett lag koras till årets svenska mästare i Tips-SM 2012 hos Svenska Spel.

Förutom äran står det i 2012 års Tips-SM tävling 200.000 kronor och en resa till Fotbolls-EM i Ukraina på spel i den individuella tävlingen.

För det vinnande laget hägrar samma resa men för samtliga lagmedlemmar.

Frågan som återstår: Blir det du eller ditt lag som tar hem titeln, pengarna och resorna i år i Tips-SM 2012 hos Svenska Spel?

Spelsajten kommer att lämna in individuell anmälan och vi kommer här på Spelsajten att varje vecka berätta hur vi tippat inför varje omgång och du/ni får gärna tävla mot oss!

Anmäl dig individuellt eller ditt lag till Tips-SM 2012 hos Svenska Spel här!