Spelsajten visar dig vägen till var du hittar bäst livestreaming för just dig inom sportens värld. Många spelbolag erbjuder livestreaming där du kan se mängder av olika matcher, tävlingar och evenemang inom en rad olika sporter direkt i din dator eller tv. Det bästa av allt, hos de flesta spelbolagen är livestreaming helt gratis!

Spelsajten listar här fyra av de största och bästa livestreaming spelbolagen på nätet och de beskriver sig själva såhär:

Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom livestreamad sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming. Utbudet inkluderar bland annat alla La Liga, Serie A, Ligue 1 och Eredivisie-matcher , EM-kvalet i fotboll och tennis från Wimbledon, Australian Open, ATP Masters 1000 Series, ATP-touren och WTA-touren. Utöver fotboll och tennis direktsänder bet365 även basket, handboll, ishockey, badminton, snooker, dart, volleyboll, cricket och hästkapplöpning.

För att se de direktsända matcherna på bet365 Livestreaming krävs att du är registrerad som kund hos bet365 och har pengar på ditt spelkonto (minst 50kr) eller lagt ett spel de senaste 24 timmarna. bet365 direktsänder årligen över 20 000 matcher. Bet365 har också live betting och live odds.

Gå till bet365 här!

expekt livestreamingDet är helt gratis att se live streamad sport på Expekt. Expekt har mängder av matcher och events i sin tv tablå men har framförallt bra utbud på fotboll – Premier League och NHL hockey.

expekt livestreaming

Gå till Expekt här!

 

 betsson livestreamingBetsson skriver inte mycket om sin live tjänst men den är bra och de sänder hundratals matcher live varje vecka som du kan se på via Betsson Livestreaming.

Livestreaming

Gå till Betsson här!

Vet du vad som skiljer Unibets betting och livestreaming från många av konkurrenterna? I första hand är det cash-in-funktionen, kombinationsmöjligheten och all sport som direktsänds. Det är den ultimata spelupplevelsen! Serie A, VM-kval i fotboll, ATP- och Masters-tennis, Australian Open och Wimbledon är bara några exempel på allt vi direktsänder via livestreaming.

Fler och fler har upptäckt tjusningen med live betting. En match kan utvecklas på så många olika sätt och med Unibets live betting kan du utnyttja det till fullo. Live betting klienten har mängder av funktioner och spelmöjligheter så att du som kund ska få den ultimata spelupplevelsen.

Du har väl inte missat att du numera kan komba dina livespel! Sen en tid tillbaka kan du komba dina livespel hos Unibet. Dubblar, tripplar och så vidare går nu alldeles utmärkt att spela även live. AIK gör nästa mål kombat med att Robin Söderling vinner nästa game och att Frölunda tar hem period 2. Välj precis hur du vill!! Klicka på fliken ”Livekombinationer” för att komma rätt.

Gå till Unibet här!

Varför Live betting?

Exempel 1 (hämtat från Unibet):

Kommer ni ihåg mötet i Premier League mellan Manchester United och Tottenham tidigare i år. Hur som helst så ledde Spurs mycket överraskande med 0-2 i halvlek. United var mitt uppe i titelracet och hade inte råd att tappa några poäng. Lägg därtill att Fergusons mannar visat upp ett lagmaskineri utan dess like under säsongen. En vändning kändes helt klart trolig.

För den uppmärksamme fanns det nu möjlighet att spela på en 1:a till ett mycket attraktivt odds. Och mycket riktigt, United mosade Tottenham i andra halvlek och vann till slut med 5-2.

Men låt oss säga att du i halvlek uppfattat situationen annorlunda. Du kanske inte alls trodde att Ronaldo & Co hade kraft nog att komma tillbaka. Du lägger en slant på att Tottenham håller undan. Efter tio minuter in i andra märker du att United lagt i en högre växel och att ett mål hänger i luften. Ditt spel känns inte alls säkert längre. Då har du möjligheten att ta ut dina eventuella vinstpengar på en gång med cash-in-funktionen. Du vinner inte lika mycket som du hade gjort vid full tid, men du går plus, och framförallt så slipper du förlora.

Exempel 2 (hämtat från Unibet):

Live betting lämpar sig extra bra på tennis, då matcherna ofta svänger och det dessutom går att spela på varje boll. Det är naturligtvis mycket bättre för dig som kund om du kan se matchen du spelar på. ATP- och Masters-turneringar och Grand Slam-turneringarna Australian Open och Wimbledon direkt i datorn!

För att ta ett enkelt exempel likt det med Manchester United. Du sitter vid datorn och tittar på när världsettan Rafael Nadal möter någon medelmåtta, låt säga ryssen Mikhail Youzhny, i tredje omgången i Australian Open. Spanjoren står i 1.03 innan matchen vilket är föga intressant.

Men så går ryssen och vinner första set. Oddset på Nadal stiger till mer spelbara 1.50 och det bör vara läge att lägga lite deg på spanjoren. Första set blir en väckarklocka för Nadal och han vinner de tre nästföljande seten. Och du gör dig förhoppningsvis en hygglig hacka.

Live betting ger dig även möjlighet att korrigera dina spel. Du kanske spelade på att Sverige skulle vinna mot Danmark i VM-kvalet före matchen startade. I mitten på första halvlek gjorde danskarna 0-1 och de blågula såg alltjämnt uddlösa ut. Ett spel på Danmark i det här läget skulle kunna rädda upp en del av insatsen du gjorde innan matchen började, eller så kanske du till och med går med vinst.

Livestreaming när den är som bäst!