Sverige – Ryssland möts i natt i JVM Final i Hockey 2012. Sverige har bragdartat slagit sig fram i JVM Hockeyn ända till final mot Ryssland!

Läs även:

Sverige – Ryssland JVM Final

Sverige slog Ryssland tidigare i turneringen på övertid i sudden death efter en otrolig upphämtning och senast i semifinalen mot Finland hämtade Sverige upp 0-2 underläge till 2-2 som var resultatet efter både full tid och förlängning. Sverige avgjorde sedan semifinalen i straffläggningen. Nu är det så dags för ett riktigt hett möte mot Ryssland som har en otroligt bra offensiv, förmodligen JVM’s bästa. Som kuriosa inför finalen har inte Sverige vunnit JVM sedan 1981 vilket också är enda gången man vunnit. Finalen i JVM Hockey mellan Sverige – Ryssland sänds i tv kanal SVT1 med matchstart kl. 02.00. Spelsajtens speltips är naturligtvis att Sverige vinner men då erkänner vi att vi tippat mycket med hjärtat.

Om du vill spela på matchen kan du hitta de bästa bonusarna hos olika spelbolag i Spelsajtens Bonusguide här!