Serie A kör äntligen igång igen efter juluppehållet och Atalanta tar emot Milan söndag 8 januari. Inför mötet Atalanta – Milan 8 jan ligger Atalanta på en elfte plats med 20 poäng och Milan är på andra plats med 34 poäng, lika många som ledande Juventus.

Serie A

Zlatan spelar troligen från start men en del oroar sig för hans hälsa då han senaste tiden flera gånger setts sätta sig på huk och ”ulka” under matcherna. Cassano är ju som bekant borta från spel i Milan och det har länge ryktats om en förstärkning till Milans anfall och enligt seanste ryktena är det nu inte långt borta att Carlos Tevez ansluter till truppen. Däremot är han nog otränad och kommer behöva tid på sig för att komma i match form.

Atalanta – Milan 8 jan sänds i tv kanal TV4 Sport med matchstart 15.00.

Spelsajtens speltips är bortaseger för Milan till oddset 1,78 hos Betsson.

Betsson erbjuder nya spelare en startbonus upp till 1000 kr! Registrera dig hos Betsson här!

Atalanta - Milan 8 jan

Alla bonusar för alla spelbolag hittar du i Spelsajtens Bonusguide!