Man City – Man United möts i FA cupens tredje omgång idag söndag 8 januari. Matchstart är kl. 14.00 och sänds i tv kanal Viasat Fotboll eller som Spelsajten kommer göra följa matchen via live uppdateringar hos bet365 för att samtidigt kunna lägga live odds under matchen.

Man City - Man United FA cupen

Hemmalaget Manchester City leder ligan med endast tre poäng före dagens motståndare Manchester United sedan man besegrat Liverpool med 3-0 senast. United föll med samma siffror mot Newcastle senast med 0-3 och har därmed inkasserat två raka förluster. Manchester City är alltså i klart bättre form än Manchester United och vann även mot United senast i ligan dem emellan.

Spelsajtens speltips går därför till Manchester City men vi kommer live bevaka matchen hos bet365 och följa de live odds som följer och uppdateras genom hela matchen för att kunna slänga in ytterligare odds om det uppstår intressanta lägen eller varför inte till och med avbryta ett odds som för tillfället är inne mitt imatchen för att kamma hem vinsten just då.

Nya spelare hos bet365 får en startbonus

Öppna ett konto hos bet365 och gör en insättning på 100 kr eller mer så blir du berättigad till en bonus på 100% av din kvalificerande insättning, upp till maximalt 1.000 kr!

Till bet365 här!