Champions Manager 2011-2012 kommer göra det ännu roligare för dig att följa kommande Champions League matcher. Champions manager 2011-2012 är ett live-uppdaterat managerspel från Sportbladet baserat på UEFA Champions League. Blir du kund hos Sportbladets samarbetspartner Betsafe får du 3 lag gratis här!

Champions Manager 2011-2012Skapa ett virtuellt drömlag med 11 spelare från verklighetens klubbar i Champions League. Spelarna i ditt lag ändrar värde i förhållande till hur de presterar på verklighetens fotbollsplaner. Laget som i slutet av spelet har det högsta värdet vinner. Skapa och aktivera ditt lag innan den 14 februari 2012 kl. 20:45 och var med från starten av omgång 7.

 

1:a pris: 20 000:- i resepresentkort

2:a pris: 7 500:- i resepresentkort

3:e pris: 5 000:- i resepresentkort


Bli kund hos Betsafe – få 3 lag gratis!

Betsafe erbjuder dig 3 manager-lag. Allt du behöver göra är att bli kund och göra en insättning så är tre stycken manager-lag dina. Bli ny kund här.

Exempel:

Registrera dig hos Betsafe och gör en insättning på minst 100 kr (som du kan spela på vad du vill på Betsafe förstås) . Då får du en bonuskod som du kan använda till att köpa 3 stycken lag helt gratis.

Så här gör du för att ta del av erbjudandet.

Bli ny kund hos Betsafe och gör sedan en insättning till ditt Betsafekonto.

Maila ditt nya Betsafe- användarnamn till managerspel@betsafe.com skriv ”Managerspel” i ämnesraden.

Du får dina gratislag inom 24 timmar. Observera att du kan skapa dina lag direkt, spara de och betala genom gratiskoden vid ett senare tillfälle, när du får koden av oss via e-mail.


Så här spelar du Champions Manager 2011-2012

Champions Manager 2011-2012 är ett online-managerspel där verkliga sporthändelser styr resultaten för deltagarnas virtuella lag.

Att delta är enkelt:

Med 50.000.000 kr på fickan ska du köpa ett fotbollslag. Spelarna du kan köpa är uppkallade efter de spelare du känner till från verklighetens lag och deras prestationer i de verkliga matcherna skapar tillväxt för ditt lag.

All vidare information om regler, statistik och anmälning till Champions Manager 2011-2012 hittar du här!

Champions Manager 2011-2012