Manchester City tar emot Liverpool i Carling Cup ikväll 11 januari och du kan se den via gratis livestreaming.

Manchester City - LiverpoolDet är idag 11 jan den första semifinal matchen av två mellan Man City och Liverpool i Carling Cup och den sänds via bet365 livestreaming. Senast, för inte alls länge sedan, de två lagen mötte varandra i ligan så vann Manchester City med 3-0. Alltså är det upplagt för Liverpool att ta revansch! Manchester City har en tunn trupp trots alla tidigare miljonvärvningar och nu måste kanske tränaren Mancini kasta in blott 17-årige holländske försvararen Karim Rekik i truppen mot Liverpool (se artikel Aftonbladet här!). Bröderna Toure är på lanslagsuppdrag och flera andra spelare är småskadade och osäkra för spel. Liverpool har ju däremot istället fått tillbaka en skadad spelar i form av Gerrard. Spelsajtens speltips är Liverpool seger och vi kommer att se den via bet365 livestreaming och samtidigt lägga live odds under matchens gång. Bet365 har erbjudandet pengarna tillbaka om matchen slutar 0-0.

Se matchen Man City Liverpool 11 jan gratis via bet365 livestreaming här med matchstart kl. 20.45.

Om du är ny spelare hos bet365 får du en öppningsbonus på 100%

Matchen sänds också i tv kanal Canal+Sport1.

Man City Liverpool livestreaming 11 jan

Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom livestreamad sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming. Utbudet inkluderar bland annat alla La Liga, Serie A, Ligue 1 och Eredivisie-matcher , EM-kvalet i fotboll och tennis från Wimbledon, Australian Open, ATP Masters 1000 Series, ATP-touren och WTA-touren. Utöver fotboll och tennis direktsänder bet365 även basket, handboll, ishockey, badminton, snooker, dart, volleyboll, cricket och hästkapplöpning.

För att se de direktsända matcherna på bet365 Livestreaming krävs att du är registrerad som kund hos bet365 och har pengar på ditt spelkonto (minst 50kr) eller lagt ett spel de senaste 24 timmarna. bet365 direktsänder årligen över 20 000 matcher. Bet365 har också live betting och live odds.

Gå till bet365 här!