Bahrain – Sverige möts i eftermiddag i en fotbollslandskamp med många framtidslöften i det svenska laget. Fotbollslandskampen mellan Sverige och Bahrain sänds i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 17.00.

Bahrain - Sverige fotbollslandskamp

Svenska landslaget i fotboll är på sin årliga januariturné och i år är det i Qatar de vistas. Första testet för Sverige blir Bahrain och Erik Hamrén ska nu få granska de lovande kommande storspelarna i A-lags sammanhang. Det kan bli så många som hela elva nya debutanter i A-lags tröjan men det blir bara fyra från start i dagens drabbning mot Bahrain; Erdin Demir, Niklas Hult, Oscar Hiljemark och Pontus Jansson. Några av de vanliga äldre ansiktena i startelvan är bland annat Anders Svensson och Tobias Hysén.

Här har du hela startelvan:
Målvakt: Pär Hansson
Backar: Adam Johansson, Pontus Jansson, Niklas Backman, Erdin Demir
Mittfältare o anfallare: Anders Svensson, Oscar Hiljemark – Jiloan Hamad, Stefan Ishizaki, Niklas Hult – Tobias Hysén

Trots Sveriges unga manskap så går Spelsajtens speltips till seger för Sverige.

Om du vill spela på matchen hittar du de bästa bonusarna och erbjudandena i Spelsajtens Bonusguide här!

Dagens odds är hämtade från bet365:

fotbollslandskamp