Idag 2012-01-18 är det dags för match i den italienska cupen Coppa Italia mellan Milan – Novara. 

Milan slickar såren från i söndags då man förlorade prestigematchen mot Inter i Serie A och även Novara kommer från en förlust senast mot Cesena. Tränaren Allegri i Milan har all anledning att vara orolig inför kvällens drabbning mot Novara då man fått ytterligare bortfall i truppen, senast att sälla sig till skadelistan är Kevin Prince Boateng och målvakten Christian Abbiati. Det är alltså riktigt bekymmersamt i Milan just nu och det kan vara dags för Novara att skrälla i kvällens möte med Milan även om man normalt sett har en sämre trupp på pappret. Däremot brukar Zlatan Ibrahimovic alltid resa sig efter en sämre insats som åtminstone jag tycker han gjorde mot Inter senast då han var osynlig.

Milan – Novara italienska cupen sänds i tv kanal TV10 med matchstart kl. 21.00

Spelsajtens speltips går till Milan trots skadeproblem, men hemmaplanen avgör.

Om du vill spela på matchen Milan – Novara italienska cupen hittar du de bästa bonusarna och erbjudandena i Spelsajtens Bonusguide här!

Dagens odds är hämtade från bet365: