Liverpool – Manchester City möts idag onsdag 2012-01-25 i semifnal i Carling Cup (Ligacupen).

Det är nu dags för returmöte och den andra matchen mellan Liverpool – Manchester City i semifinal mötena i Carling Cup och senast vann Liverpool med 0-1 på bortaplan. Vi får se om Steven Gerrard som nyss kommit tillbaka från skada får se fram emot en final på Wembley mot överraskningslaget Cardiff som blev klara för final igår.

Inför mötet Liverpool – Manchester City Carling Cup säger man så här på respektive hemsida.

 

Liverpool

Steven Gerrard is confident Liverpool can respond to the stinging words of their manager and book a place in the Carling Cup final this evening.

The Reds have a one goal lead to protect ahead of the second leg against Manchester City, although they go into the Anfield showdown on the back of their worst performance of the campaign so far against Bolton at the weekend.

The 3-1 loss prompted Dalglish to question the attitude of his players, but Gerrard insists those in red tonight will give everything to make amends – and cement a place in the season’s first showpiece final.

And what would it mean to Gerrard if he was celebrating leading Liverpool to Wembley later tonight?

”Nothing. But to lift the cup at Wembley would mean an awful lot. To get to Wembley is the target, to win it is the dream.”

Manchester City

James Milner believes City will overturn the 1-0 first leg deficit against Liverpool at Anfield on Wednesday.

The in-form England midfielder says the fillip the Blues received after the last-gasp victory over Tottenham could prove the perfect springboard for the Carling Cup second leg and the remainder of the Premier League campaign.

“We will be going there to get the result we need to take us to Wembley,” he said.

“The Carling Cup is a major honour, make no mistake about it. People talk about it being a lesser trophy for some reason, but it is big and in truth any trophy is important. We know Liverpool are very strong at Anfield and they are a very strong team, too, but we have confidence that we can win anywhere”

Matchen Liverpool – Manchester City Carling Cup sänds i tv kanal Canal+ Sport1 och via Bet 365 Livestreaming med matchstart kl. 20.45.

Spelsajtens speltips blir att matchen slutar oavgjort och därmed går Liverpool vidare till final.

Du kan både se matchen live och spela ett odds samtidigt hos Bet365 som både sänder matchen via livestreaming och har liveodds som du kan spela på under matchens gång.

SPELA HÄR

 

Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom livestreamad sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming. Utbudet inkluderar bland annat alla La Liga, Serie A, Ligue 1 och Eredivisie-matcher , EM-kvalet i fotboll och tennis från Wimbledon, Australian Open, ATP Masters 1000 Series, ATP-touren och WTA-touren. Utöver fotboll och tennis direktsänder bet365 även basket, handboll, ishockey, badminton, snooker, dart, volleyboll, cricket och hästkapplöpning.

För att se de direktsända matcherna på bet365 Livestreaming krävs att du är registrerad som kund hos bet365 och har pengar på ditt spelkonto (minst 50kr) eller lagt ett spel de senaste 24 timmarna. bet365 direktsänder årligen över 20 000 matcher. Bet365 har också live betting och live odds.

Gå till bet365 här!