Var med och rösta på Bästa bettingblogg 2011.

Sveriges bästa spelblogg

Gillar du Spelsajten och vårt upplägg så var med att rösta fram oss som bästa bettingblogg under 2011. Spelsajten ger speltips till flera olika ligor och kategorier och vi försöker alltid att kombinera våra speltips, med matchstart och tv kanal för aktuell match eller evenemang.

Spelsajtens styrka är våra recensioner av olika spelbolag som kommer fyllas på vartefter. En annan styrka är vår bonusguide där man hittar flera bra bonusar från olika spelbolag som man kan använda sig utav vid spel och betting.

Bästa bettingblogg 2011

 

För att lägga din röst när du kommer till röstningssidan så måste du klicka i Spelsajten.nu och klicka på rösta knappen.

När Spelsajten fått 10 röster så kommer den visas som ett av alternativen hos Betsson.

Rösta här