Då var man äntligen igång igen detta nya förhoppningsvis härliga år!

Som första tips detta år har jag valt att rikta in mig på en dubbel:

Arsenal-Aston Villa:  Arsenal har hamnat i en liten svacka och det är dags att ta en vinst nu. Wenger har gått ut och sagt att fokus kommer ligga på FA-cupen i år så därför lär de ställa upp med bästa möjliga lag förutom kanske att Fabianski får chansen från start i målet. Glädjande för Arsenal är att flera spelare är påväg tillbaka och det är möjligt att de figurerar redan i dagens match. Aston Villa har gått som tåget sedan Yossi Benayoun sänkte dem på Emirates senast men jag tror på en repris dvs. att Arsenal tar en vinst idag.

TIPS: Arsenal vinner

Sunderland-Middlesbrough: Ett viktigt derby för båda lagen där nog Middlesbrough vill sätta dit storebror, tyvärr för Middlesbroughs del fick två viktiga spelare rött kort i deras senaste match och kan därför inte medverka idag, Julio Arca och Kevin Thompson är de olyckliga som missar denna match. Stort avbräck för Middlesbrough!

Sunderland däremot ”saknar” endast Bendtner och istället för honom kommer antagligen Connor Wickham spela. Martin O´Neill har verkligen fått igång Sunderland och även om det är svårt att tippa ett derby så tror jag att Sunderland med sin kvalitet kommer besegra ett på pappret sämre Middlesbrough.

TIPS: Sunderland vinner